sunnuntai 28. elokuuta 2016

Do you have any questions for me?

Viimeisellä p-kauden viikolla ei paljoa ollut elämää, tissien läpsyttely viikko siis lähestulkoon takana.  Maanantaina pääsimme ottamaan valokuvat koko komppaniasta, joukkueesta, tuvasta ja omasta pärstästä. Saa nähdä millaiset tuli. Ainakin oma kuva otettiin niin nopeasti, että hyvä jos edes vielä istun siinä kuvassa  :D

Tiistaina lähdimme Ouluun veteraanikeräykseen. Olimme parini kanssa aika syrjäisen kaupan edessä keräämässä, mutta oli illan päätteeksi mukava huomata että molempien lippaat olivat puolillaan.

Keskiviikkona odotti aselajikoulutus, jota en hirveästi tule kyllä lämärinä tarvitsemaan, mutta oli mielenkiintoista päästä kokeilemaan uusia asioita. Sinä päivänä opimme radion ja kenttäpuhelimen käytön, parikaapelin vetämisen ja asentamisen oikein paikoilleen tuolla metsässä, sekä erinlaisten kohteiden naamioinnin.

Torstaina oli tosiaan se päivä jota ei innolla odotettu. Jouduin kahden muun tytön, muutaman johtajan ja 6 kk viestimiesten kanssa muuttamaan ensimmäiseen viestikomppaniaan ja antamaan tilaa tuoreille oppilaille. Ainakin näin aluksi muutto oli järkytys. Kauhea ikävä kokoajan takaisin sinne "omaan kotiin". Toivottavasti tämä tästä alkaa kuitenkin tasaantumaan ja tottuu uusiin tapoihin hoitaa asiat.
Päivää kuitenkin piristi lääkintämiesten pitämä mussukkahetki. Saimme jo vähän kuulla mitä tulevan pitää ja pääsimme tutustumaan meidän tulevaan koplaan jonka kanssa pyörisimme suurimman osan ajasta. Meitä on siis 1 naisalikersantti, 3 lääkintämiestä joista 1 edustaa eri sukupuolta kuin me muut, mutta eiköhän tuo poika meitä kestä nämä kuukaudet :D Saimme rupattelun päätteeksi vielä muutamia tavaroita, jotka ovat kulkeutuneet lääkintämieheltä lääkintämiehelle jo jonkin aikaa.  Seuraavat viestikomppanian lämärit saavat ne sitten meiltä kun on sen aika.

Perjantaina aamusta meidät jaettiin 3 osaan ja porukka jossa olin lähti pelaamaan koripalloa. Muuten päivä meni vähän rötisten ja odottaen että voimme lähteä jo lomia viettämään.


Tämä postaus jäi nyt vähän lyhkäiseksi, mutta tosiaan jos jollakin on mielessä jotain kysyttävää niin kysymyksiä vaan tänne päin tulemaan.  Kysymykset voipi lähettää viestikenttään taikka sähköpostiini mmape95@gmail.com. Pyrin tekemään vastauspostauksen ja vastaamaan kysymyksiin ensi viikonloppuna :)  

Sataset paukkuivat eilen, tänään jäljellä 199!

3 kommenttia:

  1. Oli muuten ihan järkyttävän haikeeta muuttaa ja jättää p-kauden tyypit taakseen!! Vielä kun vaihtoi koko joukko-osastoa niin on kyl pari kertaa ollut sellainen snif-olo. Pitää totutella ihan uusiin tapoihin, sääntöihin ja ihmisiin ja kun auk vielä painaa päälle niin huh, tekemistä ja ihmettelemistä riittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siinä muutaman kerran manasi, että miksi en hyväksynyt aukki paikkaa ja jäänyt vain 2vk:hon nautiskelemaan. :D Vaikka ovi uuteen kotiin ei ole kuin vähän enemmän vasemmalla kuin entinen, niin on tämä 1vk vaan silti ihan oma maailmansa.
      Sellanen olo kun olis ensimmäiset palvelusaamut menossa, mutta eiköhän me jotenkin taas totuta :D

      Poista
  2. Kiinnostavaa luettavaa, intti naisen näkökulmasta.
    Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista